Bihar Board 12th English 50 Marks Answer Key 2020

By | 09/02/2020
bihar-board-english-50-marks-Answer-Key

Bihar Board 12th English 50 Marks Answer Key 2020: Hello Friends! According to the BSEB 12th Exam Time Table 2020 Notice, BSEB Officials has conducted the ISc Alt-English 50 Marks exam on 07/02/2020 in 2nd sitting from 01:30 AM to 02:15 PM. Such a students who appeared the exam can check here the 50 Marks Alt-English Objective Answer Key 2020.

On this page M/S Resultup.in have detailed to check the Bihar Board ISc English 50 Marks Questions and Answer. Students will get here the 25 Alt English Objective Question Answer 2020.

Bihar Board 12th English 50 Marks Answer 2020

In the Bihar Inter MB Alt-English 50 Marks Exam 2020, there are totally 25 questions are objective type question and rest questions as a subjective question. Each Objective Questions carried 1 marks & Subjective Question Carried 2,3,5 marks.

Bihar Board ISc MB English Answer Key 2020
Board Name BSEB, Patna
Article Name BSEB English 50 Marks Answer Key
Exam Name 12th English 50 Marks
Exam Date 07/02/2020
Answer Status Available Below

ISc English 50 Marks 25 MCQ Answer 2020

Hey there, we are going to make available the English 50 Marks 25 Objective Question Answer Key for you. Using this given 25 MCQ Answer You can match the given the correct answer in the examination answer sheet.

BSBE 12th MB English 30 MCQ Ans 2020

Q 1. The Book is ………… the table.

Ans: D On

Q 2. She is ………….. innocent girl.

Ans: B An

Q 03. I ………….. living here since 2010.

Ans: C Have Been

Q 04. If I …………… to a classical music I can write good poem.

Ans: D Listen

Q 5. we ……………… watching TV in our room.

Ans: A are

Q 6. choose the correctly spelt word.

Ans: C Principal

Q 7. The child is eating bananas. (passive voice)

Ans: C bananas are being eaten by child.

Q 8. These letters were written by famous author. (assertive voice)

Ans: B A famous author wrote these letters.

Q 9. The graduate from University of Punjab …………… the year 2001.

Ans: B at

Q 10. She left London……… the 4th of March.

Ans: B at

Q 11. Choose the correct meaning of the phrase “look after”.

Ans: take care of

Q 12. The agreement was signed. All were satisfied. (choose the suitable combination of world)

Ans: All were satisfied when the agreement was signed.

Q 13. Sudhir is …………. now.

Ans: B Crying

Q 14. Pick the opposite of “Haste”.

Ans: D Recent

Q 15. Choose the correctly spelt word.

Ans: D Address

Q 16. Choose the correct meaning of phrase ” go against”.

Ans: A oppose

More MCQ Answer Key

Q 17. it is raining ……. (Choose the suitable option)

Ans: A Heavily

Q 18. Radhe listen to her mother …….. (Choose the suitable option)

Ans: C carefully

Q 19. how long after his father’s death is David born?

Ans: D 6 month

Q 20. The soldier is composed by …… (choose the correct option)

Ans: B Rupert Brooke

Q 21. “I will arise and go now, always night and day”, Who said this?

Ans: C W.B. Yeats

Q 22. It is not always easy to company to speak.

Ans A frankly

Q 23. Where does David meet Steerforth.

Ans: A At Salim House

Q 24. Rudyard was born in ………….

Ans: A Bombay

Q 25. If is composed by ………..

Ans: C Rudyard Kipling

Q 26. David best friend were ……

Ans: Tommy and Steerforth

Q 27. what has completely vanished in the Modern Times.

Ans: D Writing Letters

Q 28. The world was beginning to look more like one enormous box is taken from ……..

Ans: B on letter writing

Q 29. who declares to De videovid his intention to marry agnes?

Ans: A Steerforth

Q 30. On letter writing is written by …………….

Ans: B A.G. Gardiner

BSEB 12th Hindi 50 Marks Answer 2020 Click Here
BSEB 12th English 100 MArks Answer 2020 Click Here

If you got any error in this given answer key you can inform us using comments box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *